Çilek
Aksiyon Macera Spor Yarış Zeka Komik Dövüş Beceri Nostalji Çocuk
Anasayfa | Arama | Flash Oyunlar | Videolar
Flash Oyunlar » Macera » Küçük Filin Büyük Görevi

Macera Oyunları » Oyun: Küçük Filin Büyük Görevi

Puan: 4.32 - Toplam 388 kişi puanladı.

Bu oyun 15,468 kere oynandı. | 3,625 Kb. - Yüklenme Süresi (~): 31 saniye Puanla: 
Diğer Oyunlar Bidaha oyna Tam ekran Tavsiye et
Nasıl Oynanır?

Oyun yüklendikten sonra "PLAY GAME" butonuna tıklayın. "NEW GAME" butonuna tıklayın. Küçük filin hikayesinin anlatıldığı resimli animasyonu, oyun penceresine tıklayarak geçebilirsiniz. Fili "YÖN(Ok) Tuşlarını" kullanarak yönlendirebilirsiniz. Filin sırtındaki silahı "Mouse(Fare)un Sol Tuşunu" kullanarak ateşleyebilir ve "MOUSE(Fare)" ile nişan alabilirsiniz. Canavarları yok ettikçe tecrübe puanı kazanacaksınız ve kazandığınız puanlar belli bir seviyeye ulaştığında seviye atlıyacaksınız. Her seviye atladığınızda, iki kredilik yetenek güncelleme puanı kazanacaksınız, herbir yetenek güncellemesinde beş yetenek puanı kazanacaksınız. Yeteneklerinizi güçlendirmek ve güncellemek için, seviye atladıktan sonra "SPACE(Boşluk)" tuşuna basabilir, açılan pencerede güncellemeye ilk başlacağınız yer "Beyaz Kutu İçerisinde Bulunan Siyah Yıldızın" etrafındaki yeteneklerdir. Ayrıca sayfayı "Yukarı, Aşağı, Sağa ve Sola" yönlendirmek için "W,A,S,D" tuşlarını veya "YÖN(Ok) TUŞLARINI" kullanabilirsiniz. "Spend Your Credits" adlı menüde yeteneklerinizi güncelledikten sonra "Ability Points Menu" otomatik olarak açılacaktır. "Ability Points" menüsünde yeteneklerin yanında bulunan "+5 Points"butonuna tıklayarak yeteneklerinizi güçlendirebilirsiniz. Tekrar oyuna dönmek için, oyun penceresinin alt kısmında bulunan "Resume Game" butonuna tıklayabilirsiniz. Oyun bölümlerinde bulunan "Oyuncak Ayı, Renkli Balon" gibi objeleri alarak, filinize ek özellikler katabilirsiniz. Oyun bölümlerinde bulunan fillerin yanına giderek "Aşağı Yön(Ok) Tuşunu" kullanarak konuşabilir ve yeni görevler alabilirsiniz. Başarılar.

Benzer Oyunlar | Sepetten Rastgele
Gülümse!


© 2019 Çilek Oyun - En güzel oyunlar sizler için.




Çilek Oyun'u tavsiye et E-Posta gönder Ana sayfam yap Favorilerime ekle Çilek Oyun