Çilek
Aksiyon Macera Spor Yarış Zeka Komik Dövüş Beceri Nostalji Çocuk
Anasayfa | Arama | Flash Oyunlar | Videolar
Flash Oyunlar » Aksiyon » Mikropların Saldırısı

Aksiyon Oyunları » Oyun: Mikropların Saldırısı

Puan: 4.33 - Toplam 175 kişi puanladı.

Bu oyun 8,437 kere oynandı. | 10,236 Kb. - Yüklenme Süresi (~): 1 dakika 26 saniye Puanla: 
Diğer Oyunlar Bidaha oyna Tam ekran Tavsiye et
Nasıl Oynanır?

Oyun yüklendikten sonra "PLAY" butonuna tıklayın. "PLAY" butonuna tıklayın. "NEW GAME" butonuna tıklayın. Oyunu ilk defa oynuyor olacağınızdan sadece birinci bölüm açık olacaktır. Birinci bölüme tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz. Haritada bulunan, dikdörtgen şeklinde ve ortasında sarı yuvarlarak butonlar olan kutulara tıklayarak yerleştirmek istediğiniz silahları seçebilirsiniz. Silahları yerleştirdikten sonra "Attack" butonuna tıklayabilir, eğer oyunu hızlı oynamak isterseniz "Attack" butonunun yanında bulunan ok işaretine tıklayarak oyunu hızlandırabilirsiniz. Oyundaki amacımız mikropların harita sonunda bulunan kapıdan geçmesini engellemek. İlerleyen bölümlerde silahlara tıkladığınızda açılan menüde bulunan "Upgrade" butonu aktif hale gelecektir. Bu butona tıklayarak silahlarınızı güçlendirebilirsiniz. "Yön(Ok) Tuşlarını" kullanarak haritayı istediğiniz yöne yönlendirebilir, "Farenin Tekerini" kullanarak haritayı yakınlaştırabilir ve uzaklaştırabilirsiniz. Oynadığınız bölümü geçtikten sonra, bölüm seçme ekranında bulunan "Skills" butonuna tıklayarak oynadığınız bölümden kazandığınız yetenek puanlarınızı bu kısımda kulelerinizi güçlendirmek için kullanabilirsiniz. Başarılar.

Benzer Oyunlar | Sepetten Rastgele
Gülümse!


© 2019 Çilek Oyun - En güzel oyunlar sizler için.




Çilek Oyun'u tavsiye et E-Posta gönder Ana sayfam yap Favorilerime ekle Çilek Oyun